Πένες με τυρί φιλαδέλφια: Εύκολη συνταγή για λαχταριστό και χορταστικό φαγητό που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Πένες με Philadelphia: Σας αρέσουν πάρα πολύ τα ζυμαρικά; Είστε λάτρης της Ιταλικής κουζίνας; Τότε, μπορείτε να φτιάξετε μια ιδιαίτερα λαχταριστ…



    Πένες με Philadelphia: Σας αρέσουν πάρα πολύ τα ζυμαρικά; Είστε λάτρης της Ιταλικής κουζίνας; Τότε, μπορείτε να φτιάξετε μια ιδιαίτερα λαχταριστή συνταγή ζυμαρικών. Δείτε τις ακόλουθες οδηγίες και φτιάξτε εξαιρετικές πένες. Αναλυτικότερα:


    Πένες με Philadelphia: Υλικά συνταγής

    – 500 γραμμάρια πένες
    – 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    – 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
    – 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
    – 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
    – 175 γραμμάρια Philadelphia με Ζαμπόν
    – 80 ml ζωμό κοτόπουλου
    – 200 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο
    – 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    – 4 ματσάκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
    – Αλάτι
    – Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Εκτέλεση συνταγής

    – Σε μια μεγάλη βαθιά κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πένες για 9-10 λεπτά έτσι ώστε νε είναι al dente.
    – Όταν οι πένες είναι έτοιμες τις σουρώνετε και τις περιχύνετε με άφθονο κρύο νερό να κρυώσουν και να σταματήσει ο βρασμός.
    – Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για να ζεσταθεί καλά.
    – Μόλις το ελαιόλαδο είναι έτοιμο σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
    – Αποσύρετε από την φωτιά και τοποθετούμε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μεγάλο μπολ.
    – Στο ίδιο μπολ προσθέτετε και τις πένες.
    – Σε ένα άλλο μικρότερο μπολ προσθέτετε το Philadelphia με ζαμπόν και τον ζωμό κοτόπουλο και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.
    – Προσθέτετε την κρέμα στο μπολ τις πιπεριές, καθώς και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αναμιγνύετε πολύ καλά.
    – Τοποθετείτε το περιεχόμενο του μπολ σε ένα γυάλινο πυρέξ, πασπαλίζετε από πάνω το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 15 έως 18 λεπτά.
    – Σερβίρετε τοποθετώντας το πυρέξ στην μέση του τραπεζιού


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά