Ντοματόσουπα


ΥΛΙΚΑ400 γρ. ντομάτα, κομμένη στα τέσσερα200 γρ. πατάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια600 ml. ζωμό λαχανικών5 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα και extra για το σερβίρισμα2 κ.σ. μασκαρπόνε ΕλαιόλαδοΑλάτιΠιπέριΔ…


ΥΛΙΚΑ
400 γρ. ντομάτα, κομμένη στα τέσσερα
200 γρ. πατάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
600 ml. ζωμό λαχανικών
5 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα και extra για το σερβίρισμα
2 κ.σ. μασκαρπόνε
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Διάβασε περισσότερα στο giorgotsoulis.com


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά