Άκης Πετρετζίκης: Κριθαρότο με καλαμαράκια


    Υλικά: 1 κρεμμύδι, μεγάλο1 σκ. σκόρδο1 κολοκυθάκι, μέτριο2-3 κ.σ. ελαιόλαδο150 γρ. κριθαράκι, μέτριο100 γρ. κρασί λευκό200 γρ. ντομάτα κονκασeξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνιχυμό λεμονιού, από 1 λεμό…


    Υλικά: 1 κρεμμύδι, μεγάλο
    1 σκ. σκόρδο
    1 κολοκυθάκι, μέτριο
    2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
    150 γρ. κριθαράκι, μέτριο
    100 γρ. κρασί λευκό
    200 γρ. ντομάτα κονκασέ
    ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
    χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
    400 γρ. νερό
    200 γρ. καλαμαράκια τηγανητά
    1 κ.σ. ταχίνι
    1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
    αλάτι, προαιρετικά
    πιπέρι , προαιρετικά
    Για το σερβίρισμα
    άνηθο, ψιλοκομμένο

    Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά