Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα


Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.ΥΛΙΚΑ1κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4×4 εκατοστά2κ.σ. μουστάρδα απαλή200ml. λευκό κρασί1κ.σ. κοφτή πάπρικ…


Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.

ΥΛΙΚΑ
1κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4×4 εκατοστά

2κ.σ. μουστάρδα απαλή

200ml. λευκό κρασί

1κ.σ. κοφτή πάπρικα γλυκιά

2-3 σταγόνες ταμπάσκο

1κ.σ. worcestershire sauce

1,5 κ.γ. ρίγανη ξερή

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2-3κ.σ. ελαιόλαδο

1-2 πράσινες πιπεριές κομμένη σε κύβους 4×4 εκατοστά

1-2 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους

Αλάτι & πιπέρι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά