Η κορυφαία Βέφα Αλεξιάδου μέσα από το κανάλι της στο Youtube μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε μια συνταγή για χοιρινό πρασοσέλινο με μπόλικο, μάλιστα, λεμόνι. Θα πάθει σοκ η γλώσσα σας γιατί είν…
Η κορυφαία Βέφα Αλεξιάδου μέσα από το κανάλι της στο Youtube μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε μια συνταγή για χοιρινό πρασοσέλινο με μπόλικο, μάλιστα, λεμόνι. Θα πάθει σοκ η γλώσσα σας γιατί είναι λουκούμι και το έχουμε δοκιμάσει!
Η αγαπημένη μας Βέφα Αλεξιάδου μας φτιάχνει στην κουζίνα της στην Αθήνα ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό της Ελληνικής Κουζίνας Χοιρινό Πρασοσέλινο αυγολέμονο.
Υλικά
• 1 ½ Kg χοιρινή σπάλα (ή μοσχάρι ή αρνί) σε μερίδες
• ¾ κούπας λάδι
• 4 πράσα μέτριου πάχους όχι πολύ χοντρά κομμένα & ζεματισμένα
• 1 μικρή σελινόριζα κομμένη σε κομμάτια
• ½ κούπα τριμμένο κρεμμύδι ξερό
• 2 κούπες φύλλα σέλινο χοντροκομμένα
• αλάτι πιπέρι
Για το αυγολέμονο
• 2 αυγά
• 1/3 κούπας χυμός λεμόνι
Για την εκτέλεση της συνταγής παρακολουθήστε το βίντεο της Βέφας Αλεξιάδου:
Κι αν θες κάτι σε γλυκό η Βέφα μας έχει δώσει την συνταγή για το κέικ των αγγέλων.
Δείτε και αυτά