Χοιρινό πρασοσέλινο με μπόλικο λεμόνι από τη Βέφα Αλεξιάδου – Θα πάθει σοκ η γλώσσα σας


Η κορυφαία Βέφα Αλεξιάδου μέσα από το κανάλι της στο Youtube μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε μια συνταγή για χοιρινό πρασοσέλινο με μπόλικο, μάλιστα, λεμόνι. Θα πάθει σοκ η γλώσσα σας γιατί είν…


Η κορυφαία Βέφα Αλεξιάδου μέσα από το κανάλι της στο Youtube μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε μια συνταγή για χοιρινό πρασοσέλινο με μπόλικο, μάλιστα, λεμόνι. Θα πάθει σοκ η γλώσσα σας γιατί είναι λουκούμι και το έχουμε δοκιμάσει!

Η αγαπημένη μας Βέφα Αλεξιάδου μας φτιάχνει στην κουζίνα της στην Αθήνα ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό της Ελληνικής Κουζίνας Χοιρινό Πρασοσέλινο αυγολέμονο.

Υλικά

• 1 ½ Kg χοιρινή σπάλα (ή μοσχάρι ή αρνί) σε μερίδες

• ¾ κούπας λάδι

• 4 πράσα μέτριου πάχους όχι πολύ χοντρά κομμένα & ζεματισμένα

• 1 μικρή σελινόριζα κομμένη σε κομμάτια

• ½ κούπα τριμμένο κρεμμύδι ξερό

• 2 κούπες φύλλα σέλινο χοντροκομμένα

• αλάτι πιπέρι

Για το αυγολέμονο

• 2 αυγά

• 1/3 κούπας χυμός λεμόνι

Για την εκτέλεση της συνταγής παρακολουθήστε το βίντεο της Βέφας Αλεξιάδου:

Κι αν θες κάτι σε γλυκό η Βέφα μας έχει δώσει την συνταγή για το κέικ των αγγέλων.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά