Μία πολύ εύκολη συνταγή κεφτεδάκια μελωμένα στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα, πέστο βασιλικού και φρέσκια μοτσαρέλα ! Ένα φαγητό που θα σε συναρπάσει για τη γεύση του αλλά και για την ευκολία του! Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για ονειρικό γλυκό ψυγείου.ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑΡίχνουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και πλάθουμε μέχρι να γινει ένα ομοιογενές μείγμα.Στη συνέχει…
Μία πολύ εύκολη συνταγή κεφτεδάκια μελωμένα στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα, πέστο βασιλικού και φρέσκια μοτσαρέλα ! Ένα φαγητό που θα σε συναρπάσει για τη γεύση του αλλά και για την ευκολία του! Με την ευκαιρία, δείτε την συνταγή για ονειρικό γλυκό ψυγείου.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
- 250γρ Κιμά μοσχαρίσιο
- 250γρ κιμά χοιρινό
- 2 Αυγά
- 30ml Γάλα
- Μαϊντανό
- 100γρ πέστο βασιλικού
- 1 κουτ σούπας Ελαιόλαδο
- Αλάτι

ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
- 70γρ Φρυγανιά Τριμμένη
- 70γρ Παρμεζάνα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
- 1 κονσέρβα Σάλτσα ντομάτας
- 250γρ Μοτσαρέλα
- 100γρ πέστο βασιλικού
- Φρέσκο Βασιλικό
Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και πλάθουμε μέχρι να γινει ένα ομοιογενές μείγμα.
Στη συνέχεια σε μπολ βάζουμε την παρμεζάνα με τη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Πλάθουμε ένα ένα τα κεφτεδάκια και τα βουτάμε μέσα στο μείγμα με τη φρυγανιά.
Απλώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και τοποθετούμε τα κεφτεδάκια. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για όλη τη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε ένα ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και τοποθετούμε μέσα τα κεφτεδακια, προσθέτουμε φρεσκια μοτσαρελα, πέστο και φρέσκο βασιλικό. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 μέχρι να λιώσουν τα τυριά!
Πηγή: Foodlife.gr
Δείτε και αυτά