Άκης Πετρετζίκης: Ρολό μαρέγκας με φρούτα


    Υλικά: Για τη μαρέγκα10 γρ. βούτυρο, για το άλειμμα5 ασπράδια, από μέτρια αβγά270 γρ. ζάχαρη άχνη, + 1 κ.γ. για το πασπάλισμαξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι1 πρέζα αλάτιΓια τη γέμιση2 ροδάκινα, ώριμ…


    Υλικά: Για τη μαρέγκα
    10 γρ. βούτυρο, για το άλειμμα
    5 ασπράδια, από μέτρια αβγά
    270 γρ. ζάχαρη άχνη, + 1 κ.γ. για το πασπάλισμα
    ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
    1 πρέζα αλάτι
    Για τη γέμιση
    2 ροδάκινα, ώριμα
    2 βερίκοκα, ώριμα
    200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
    100 γρ. ζάχαρη άχνη
    50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
    ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
    1/3 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
    Για τη σύνθεση
    2 βερίκοκα, κομμενα σε φέτες
    20 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα

    Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά