Μαλακά μπισκότα με κανέλα και 7 υλικά από την Βέφα Αλεξιάδου! Δεν έχουν αβγά, ούτε γάλα και όμως δεν υστερούν σε γεύση! Η συνταγή της…1 άτομο το μαγειρεύει, δεν έχει καμία δυσκολία!Υλικά30 μεγάλα1 Β…
Μαλακά μπισκότα με κανέλα και 7 υλικά από την Βέφα Αλεξιάδου! Δεν έχουν αβγά, ούτε γάλα και όμως δεν υστερούν σε γεύση! Η συνταγή της…
1 άτομο το μαγειρεύει, δεν έχει καμία δυσκολία!
Υλικά
30 μεγάλα
1 Βιτάμ
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα πορτοκάλι χυμό
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
2 βανιλιες
2 1/2 κούπες αλεύρι
2 κουβερτούρες
Εκτέλεση
10’+10’+10′
Χτυπάμε το Βιτάμ στο μίξερ να αφρατεψει και προσθέτουμε τη ζάχαρη
Στυβουμε το χυμό
Και διαλύουμε τη σόδα
Το ρίχνουμε και αυτό στο μίξερ μαζί με τη βανίλια
Συνεχίζουμε με το αλεύρι
Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια
Και προσθέτουμε. Χτυπάμε ίσα ίσα να αναμιχθεί
Λαδώνουμε τα χέρια και πλάθουμε τα μπισκότα σε ταψί με αντικολλητικο και τα βάζουμε αραιά γιατί απλωνουν
Ψήνουμε για 10 έως 12 λεπτά στους 200 βαθμους
Στα 10 λεπτά αν και έχουν πάρει χρώμα είναι μαλακά αν τα πατήσετε με το δάχτυλο. Ομως μην περιμένετε να σκληρινουν πολύ γιατί όσο κρυώνουν σφίγγουν και θα ξεραθουν
Καλή επιτυχία
Δείτε και την συνταγή της για κρουασάν με κανέλα!
Δείτε και αυτά