Παστάκια amandine


    #tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.ΥΛΙΚΑΓια το παντεσπάνι:260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλ…


    #tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

    ΥΛΙΚΑ
    Για το παντεσπάνι:
    260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
    150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
    30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
    8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους
    50 ml ηλιέλαιο
    40 ml νερό

    Για τη γέμιση:
    330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
    4 αυγά, medium
    3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

    Για το σιρόπι:
    400 ml νερό
    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
    2 κ.σ. καφέ, της αρεσκείας μας

    Για το γλάσο:
    250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
    150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

    Για το σερβίρισμα:
    Σαντιγί

    Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά