Για το μοσχάρι:1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο2 κ.σ. ελαιόλαδοΑλάτιΠιπέριΓια τη σάλτσα σκόρδου:1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα150 γρ. μαγιονέζα150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή3 κλ. δεντρ…
Για το μοσχάρι:
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σάλτσα σκόρδου:
1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα
150 γρ. μαγιονέζα
150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
3 κλ. δεντρολίβανο
1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά