Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου, από τον Γιώργο Τσούλη


Για το μοσχάρι:1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο2 κ.σ. ελαιόλαδοΑλάτιΠιπέριΓια τη σάλτσα σκόρδου:1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα150 γρ. μαγιονέζα150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή3 κλ. δεντρ…


Για το μοσχάρι:

1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα σκόρδου:

1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα

150 γρ. μαγιονέζα

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

3 κλ. δεντρολίβανο

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά