Άκης Πετρετζίκης: Αλμυρό cheesecake με μανιτάρια


    Θα χρειαστείς: Για τη βάση70 γρ. βούτυρο, λιωμένο130 γρ. φρυγανιά τριμμένηΓια τη γέμιση300 γρ. άγρια μανιτάρια1 σκ. σκόρδο50 γρ. καρύδια1 κ.σ. βούτυρο1 κ.σ. φύλλα θυμαριού1 κ.γ. σάλτσα σόγιας, ή …


    Θα χρειαστείς: 

    Για τη βάση

    70 γρ. βούτυρο, λιωμένο
    130 γρ. φρυγανιά τριμμένη

    Για τη γέμιση
    300 γρ. άγρια μανιτάρια
    1 σκ. σκόρδο
    50 γρ. καρύδια
    1 κ.σ. βούτυρο
    1 κ.σ. φύλλα θυμαριού
    1 κ.γ. σάλτσα σόγιας, ή 1/2 κ.γ. αλάτι
    1/4 κ.γ. πιπέρι
    400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
    100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
    3 αβγά, μέτρια

    Για το σερβίρισμα
    φύλλα θυμαριού
    φέτες ψωμί, ξεροψημένες

    Διάβασε περισσότερα στο akispetretzikis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά