Σας ταλαιπωρεί το ξεφλούδισμα της πατάτας; Δείτε στο βίντεο ένα έξυπνο κόλπο για το τι πρέπει να κάνετε πριν τις βάλετε στην κατσαρόλα που σίγουρα θα δοκιμάσετε, για να καθαρίζετε με ευκολία τις βραστ…
Σας ταλαιπωρεί το ξεφλούδισμα της πατάτας; Δείτε στο βίντεο ένα έξυπνο κόλπο για το τι πρέπει να κάνετε πριν τις βάλετε στην κατσαρόλα που σίγουρα θα δοκιμάσετε, για να καθαρίζετε με ευκολία τις βραστές πατάτες. Παράλληλα, Η ομάδα του Athensmagazine.gr θα σας προτείνει μια λαχταριστή και παράλληλα εύκολη συνταγή με πατάτες.
Δείτε το βίντεο:
Τυλίγει ένα λουκάνικο με λιωμένη βραστή πατάτα – Μόλις δείτε αυτή τη συνταγή θα τρέξετε να τη δοκιμάσετε
Όταν δύο φαγητά συνδυάζονται για πρώτη φορά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι είτε καταστροφικό, είτε πεντανόστιμο. Ευτυχώς για τους λάτρεις των χοτ ντογκ, αυτή η απλή συνταγή φτιάχνει κάτι πραγματικά παραδεισένιο γιατί συνδυάζει πατάτες με λουκάνικα!
Θα χρειαστείτε (για 12 κομμάτια):
- 700 γρ πατάτες
- 1,5 κούπα παρμεζάνα
- 1 κ.σ αλεύρι
- 1 κ.γ ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
- 4 λουκάνικα φρανκφούρτης
Οδηγίες:
- Ξεφλουδίστε και πλύντε τις πατάτες. Βράστε τις στο νερό για 8 λεπτά.
- Μόλις κρυώσουν, τρίψτε τις σε ένα μπολ και προσθέστε την παρμεζάνα, το αλεύρι, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
- Κόψτε κάθε λουκάνικο σε 3 ίσα κομμάτια, έτσι ώστε να έχετε 12 κομμάτια συνολικά.
- Βάλτε μία κουταλιά από το μίγμα πατάτας στο χέρι σας, πιέστε το και βάλτε μέσα του ένα χοτ ντογκ. Κλείστε το καλά μέσα στην πατάτα, έτσι ώστε να είναι εντελώς καλυμμένο.
- Ψήστε το χοτ ντογκ για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου. Τελειώσατε.
Αυτές οι γευστικές μπουκιές είναι ιδανικές για ένα τραπέζι. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με περισσότερες γεύσεις, προσθέστε κρεμμύδι ή κάποιο άλλο λαχανικό στο μίγμα πατάτας. Εκτός από αυτό το φαγητό, δείτε εδώ μια συνταγή για τυροκροκέτες.