Υλικά: Για τη βάση200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική1 πρέζα αλάτι100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου1 αβγό, μέτριοΓια την κρέμα150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%80 γρ. ζάχαρη άχνη1 κ.γ. …
Υλικά:
Για τη βάση
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1 αβγό, μέτριο
Για την κρέμα
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
80 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
300 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. κουβερτούρα, σε σταγόνες
Διάβασε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά