Μια συνταγή που ακούγεται πολύ απλή, είναι αυτή παρακάτω που απαιτεί μόνο ψωμί, τυρί και λάδι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνει το τηγανητό σάντουιτς με τυρί ακόμη καλύτερο; Απλά προσθέτουμε κι άλλο τυρί!Μπορεί αυτή η γρήγορη και πανεύκολη συνταγή να μην είναι τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα, σίγουρα όμως μόλις τη δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να σταματήσετε να την φτιάχνετε σε κάθε ευκαιρία! Ωστόσο, …
Μια συνταγή που ακούγεται πολύ απλή, είναι αυτή παρακάτω που απαιτεί μόνο ψωμί, τυρί και λάδι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνει το τηγανητό σάντουιτς με τυρί ακόμη καλύτερο; Απλά προσθέτουμε κι άλλο τυρί!
Μπορεί αυτή η γρήγορη και πανεύκολη συνταγή να μην είναι τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα, σίγουρα όμως μόλις τη δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να σταματήσετε να την φτιάχνετε σε κάθε ευκαιρία! Ωστόσο, εκτός από αυτή τη συνταγή, δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε με αυγά και ντομάτα στη βαφλιέρα.
Ακολουθήστε τη συμβουλή του σεφ στο βίντεο που ακολουθεί και προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε τσένταρ. Θα μας θυμηθείτε!
Το μυστικό κόλπο για να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ξανά φρέσκο σε χρόνο ρεκόρ
Το ψωμί σας έχει γίνει σαν… πέτρα, δηλαδή είναι μπαγιάτικο; Με έναν εύκολο τρόπο θα το ξανακάνετε φρέσκο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τον τρόπο.
Μια μητέρα βρήκε και μοιράστηκε στο Facebook το απόλυτο κόλπο για να επαναφέρει το μπαγιάτικο ψωμί και να μπορέσει να το καταναλώσει η ίδια και τα παιδιά της. Όπως η ίδια υποστηρίζει πρόκειται για ένα μυστικό που γνωρίζει από τη μητέρα της και πραγματικά λειτουργεί. Τι κάνει;
Βάζει το ψωμί κάτω από τη βρύση για λίγα δευτερόλεπτα για να υγρανθεί και στη συνέχεια το βάζει στο φούρνο για λίγα λεπτά. “Ειλικρινά είναι σαν να το αγοράσατε μόλις. Τόσο φρέσκο, τόσο νόστιμο”. Κάποιοι άλλοι συνιστούν να αφήσετε το ελαφρώς βρεγμένο ψωμί για λίγα λεπτά στο φούρνο, στους 200 βαθμούς.
Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι ακολουθούν αυτή την πρακτική εδώ και χρόνια και λειτουργεί καλά. Έδωσαν μάλιστα, και μια εναλλακτική, προτείνοντας να βάλουμε το ψωμί στο φούρνο μικροκυμάτων πάνω σε μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα. Και μια ακόμη: Να τοποθετήσετε το ψωμί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω ένα ταψάκι με νερό.
Δείτε και αυτά