Φτιάξε πιτάκια γεμιστά με ντομάτα και μοτσαρέλα


    200 γρ. ντομάτα κονκασέ

    80 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

    2 φύλλα σφολιάτας20 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.120 ml γάλα, πλή…


    200 γρ. ντομάτα κονκασέ

    80 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

    2 φύλλα σφολιάτας

    20 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

    20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

    120 ml γάλα, πλήρες

    1 πρέζα μοσχοκάρυδο

    1 κρόκο αυγού χτυπημένο, για το άλειμμα

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά