Λαζάνια με μπεσαμέλ και κολοκύθα, από τον Γιώργο Τσούλη


    1.800 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε χοντρά κυβάκια

    1.200 ml γάλα, πλήρες

    200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου120 γρ. α…


    1.800 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε χοντρά κυβάκια

    1.200 ml γάλα, πλήρες

    200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

    120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

    120 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

    100 γρ. πεκορίνο, τριμμένο

    12 κομμάτια λαζάνια

    ¼ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

    ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά