Αν ψάχνεις το τέλειο κόλπο για να κάνεις τα κεφτεδάκια σου αφράτα αλλά συγχρόνως τραγανά απ’ έξω, τότε δεν έχεις παρά να προσθέσεις στη συνταγή σου μαγειρική σόδα και άλλο ένα υλικό, το οποίο θα σε σώ…
Αν ψάχνεις το τέλειο κόλπο για να κάνεις τα κεφτεδάκια σου αφράτα αλλά συγχρόνως τραγανά απ’ έξω, τότε δεν έχεις παρά να προσθέσεις στη συνταγή σου μαγειρική σόδα και άλλο ένα υλικό, το οποίο θα σε σώσει και θα κάνει το φαγητό σου κρατσανιστό και πενταντανόστιμο!
Οι περισσότερες παραδοσιακές μαγείρισσες έχουν τα δικά τους μυστικά για να τον πετύχουν όπως ακριβώς πρέπει… Διάβασε τι υλικά πρέπει να βάλεις στα κεφτεδάκια για να γίνουν τραγανά στο athensmagazine.gr
Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:
Σπιτικό μυστικό – Πλύνε τα πόδια σου με μαγειρική σόδα και θα δεις θαύματα
Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με ελαιόλαδο και τρίψτε το ψυγείο σας – Το αποτέλεσμα θα σας “χαζέψει”
Δείτε και αυτά