Βρήκαμε την πιο ωραία συνταγή! Κόψτε πατάτες, ρίξτε μέσα στο ταψί και έπειτα βάλτε από πάνω κάτι που θα απογειώσει τη γεύση. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.Με την ευκαιρία διαβάστε: Κόβει τις πατάτες το…
Βρήκαμε την πιο ωραία συνταγή! Κόψτε πατάτες, ρίξτε μέσα στο ταψί και έπειτα βάλτε από πάνω κάτι που θα απογειώσει τη γεύση. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Με την ευκαιρία διαβάστε: Κόβει τις πατάτες του με αυτόν τον τρόπο… ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!
Η παρακάτω συνταγή είναι γρήγορη και απολαυστική, ενώ οι πατάτες βγαίνουν τραγανές επειδή ψήνονται με την φλούδα.
Ξεκινήστε πλένοντας και κόβοντας τις πατάτες σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό. Μετά βάλτε τις πατάτες σε ένα ταψί που θα έχετε καλύψει με αλουμινόχαρτο.
Αλείψτε και τις δύο πλευρές με βούτυρο και ρίξτε αλάτι. Πριν προσθέσετε τα λαχταριστά υλικά από πάνω, ψήστε τις πατάτες για περίπου 40 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Γυρίστε τις πατάτες από την άλλη πλευρά μετά από 15 λεπτά, για να ροδίσουν και από την άλλη. Τέλος, βγάλτε τις πατάτες από τον φούρνο και ρίξτε από πάνω τυρί, μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε!
Αφού προσθέσετε όλα τα υλικά, βάλτε τις πατάτες στο φούρνο ξανά για λίγα ακόμη λεπτά. Όταν τις βγάλετε, θα είναι έτοιμες να τις φάτε.