Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα πιάτο με χρυσαφένιες, τραγανές πατάτες – ζεστές απ’ το τηγάνι, με λεπτή, τραγανή κρούστα απ’ έξω και μαλακή, αφράτη υφή στο εσωτερικό.Είτε τις απολαμβάνεις σκέτες με λίγο αλάτι, είτε βουτηγμένες σε κάποια λαχταριστή σος, οι σωστά τηγανισμένες πατάτες είναι απόλαυση που δύσκολα συγκρίνεται. Το μυστικό;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα πιάτο με χρυσαφένιες, τραγανές πατάτες – ζεστές απ’ το τηγάνι, με λεπτή, τραγανή κρούστα απ’ έξω και μαλακή, αφράτη υφή στο εσωτερικό.
Είτε τις απολαμβάνεις σκέτες με λίγο αλάτι, είτε βουτηγμένες σε κάποια λαχταριστή σος, οι σωστά τηγανισμένες πατάτες είναι απόλαυση που δύσκολα συγκρίνεται. Το μυστικό;