Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα πράγματα μπορεί να σε σοκάρει. Ξεκίνησε να κόβει ένα καρβέλι από ψωμί όταν αντίκρισε κάτι εκπληκτικό.
Τα κέικ και το ψωμί βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις, σχήματα και …
Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα πράγματα μπορεί να σε σοκάρει. Ξεκίνησε να κόβει ένα καρβέλι από ψωμί όταν αντίκρισε κάτι εκπληκτικό.
Τα κέικ και το ψωμί βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις, σχήματα και χρώματα, τίποτα όμως δε συγκρίνεται με αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Η Tammy είναι μια πολύ ταλαντούχα σεφ και μας δείχνει πως μπορεί ο καθένας να ετοιμάσει κάτι παρόμοιο με απλά υλικά στο σπίτι του. Αν θέλετε όμως κάτι πιο απλό, δείτε την συνταγή για ψωμί με 4 μόνο υλικά, που προκαλεί πανικό στο διαδίκτυο.
Έβαλε μια φέτα ψωμί μέσα στο μύλο του καφέ – Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει
Θεωρείτε πως το ψωμί μπορεί κάποιος μόνο να το φάει; Σε περίπτωση που νομίζετε κάτι τέτοιο, είναι βέβαιο πως κάνετε μεγάλο λάθος. Αυτό, διότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, το ψωμί, για μια σειρά από άλλα πράγματα που μπορεί να σας φαίνονται άκρως περίεργα αλλά αποτελούν σωτήριες λύσεις, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τυλίξετε ένα κομμάτι ψωμί στην πατούσα σας. Τι μπορεί να κάνει όμως μια φέτα ψωμί στο μύλο του καφέ και σε τι μπορεί να βοηθήσει;
Κι όμως, μια φέτα ψωμί αρκεί για να κάνει το μύλο του καφέ η το μίξερ σας σαν καινούριο. Τα ψίχουλα ψωμιού φτάνουν σε σημεία που δεν χωράει το σφουγγάρι σας. Τρίψτε μερικά κομμάτια ψωμιού σε ένα μύλο καφέ για να φύγουν υπολείμματα σκόνης στο κάτω μέρος. Αδειάστε το δοχείο καφέ και ξεπλύνετε το.
Μήπως τόσο καιρό κόβετε το ψωμί σας λάθος;
Είναι πολλές οι κινήσεις που τόσο καιρό κάναμε λάθος και δεν το γνωρίζαμε. Μια εξ αυτών και το κόψιμο του ψωμιού. Ναι, όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται μια τόσο απλή κίνηση μπορεί να γίνει λάθος.
Πιο συγκεκριμένα, εάν και εσύ, όπως και εμείς, κόβεις το μοσχομυριστό σου φρατζολάκι ακουμπώντας το φλατ σε μια επιφάνεια κοπής, είσαι λάθος, καθώς έτσι είναι πολύ πιο δύσκολο να κόψεις όμοιες φέτες και το ψωμί συχνά γίνεται χίλια κομμάτια.
Η σεφ, Σάρα Τζάμπελ, μάς υπέδειξε τον σωστό τρόπο λέγοντας σε πρόσφατη διαδικτυακή της συνέντευξη: “Ο καλύτερος τρόπος για να κόψετε παρεμφερείς φέτες και να διατηρήσετε το σχήμα του ψωμιού, που έχει την τάση να θρυμματίζεται, είναι να το γυρίσετε στο πλάι και ύστερα να το κόψετε -καθαρές κινήσεις, μόνο μερικές προς τα πίσω και προς τα μπροστά, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση μπορείτε”. Και αφού μάθαμε το μυστικό για το σωστό κόψιμο του ψωμιού ας ρίξουμε μια ματιά και στο μυστικό που θα κάνει το μπαγιάτικο ψωμί μας και πάλι ολόφρεσκο!
Δείτε και αυτά