Θεϊκή συνταγή για μιλφέιγ στο λεπτό: Το γλυκό ψυγείου του Δημήτρη Μακρυνιώτη που θα σας μείνει αξέχαστο


    Μιλφέιγ σημαίνει “χίλια φύλλα” και είναι ένα γλυκό που το αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Η συνταγή είναι του Δημήτρη Μακρυνιώτη και γίνεται σε χρόνο ντε τε. Επίσης, δείτε συνταγή για πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη.ΥλικάΣε ένα μεγάλο μπολ, με ένα μίξερ χειρός, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την ζάχαρη άχνη, μέχρι να μαλακώσει το τυρί.Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο μπολ την κρέμα γά…


    Μιλφέιγ σημαίνει “χίλια φύλλα” και είναι ένα γλυκό που το αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Η συνταγή είναι του Δημήτρη Μακρυνιώτη και γίνεται σε χρόνο ντε τε. Επίσης, δείτε συνταγή για πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη.

    Υλικά

    • 400 γρ. τυρί κρέμα
    • 400 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
    • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
    • Κράκερ
    • Ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα

    Θεϊκή συνταγή για μιλφέιγ στο λεπτό: Το γλυκό ψυγείου του Δημήτρη Μακρυνιώτη που θα σας μείνει αξέχαστο

    Σε ένα μεγάλο μπολ, με ένα μίξερ χειρός, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την ζάχαρη άχνη, μέχρι να μαλακώσει το τυρί.

    Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο μπολ την κρέμα γάλακτος παγωμένη(προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι ή βανιλινη ) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να γίνει μία σφιχτή κρέμα .

    Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνε με την κρέμα μας.

    Τοποθετούμε ένα κράκερ για βάση και κάνουμε ροζέτες με την κρέμα μας.

    Τοποθετούμε πάνω από τις ροζέτες άλλο ένα κράκερ και το πιέζουμε ελαφρώς για να πατήσει καλά.

    Κάνουμε και στο δεύτερο κράκερ ροζέτες με την κρέμα μας.

    Τέλος, τοποθετούμε το τελευταίο κράκερ μας και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά