Πώς να φτιάξεις τις πιο τέλειες ψητές πιπεριές – Τα μυστικά της Αργυρώς


    Θέλεις στο πασχαλινό τραπέζι εκτός από την κλασική ντοματοσαλάτα ή πράσινη, να προσθέσεις ακόμα μια; Οι ψητές πιπεριές με ελάχιστες θερμίδες, θα γίνει η αγαπημένη σου αλλά και των καλεσμένων σου.Δείτε επίσης: Η πιο υγιεινή και χορταστική σαλάτα με ψητά λαχανικάargiro.gr


    Θέλεις στο πασχαλινό τραπέζι εκτός από την κλασική ντοματοσαλάτα ή πράσινη, να προσθέσεις ακόμα μια; Οι ψητές πιπεριές με ελάχιστες θερμίδες, θα γίνει η αγαπημένη σου αλλά και των καλεσμένων σου.

    Η συνταγή για τις ψητές πιπεριές

    Υλικά

    • 6 πιπεριές Φλωρίνης
    • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
    • 3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
    • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • αλάτι
    • πιπέρι

    Δείτε επίσης: Η πιο υγιεινή και χορταστική σαλάτα με ψητά λαχανικά

    Εκτέλεση

    • Βάζουμε πρώτα τις πιπεριές ολόκληρες στο φούρνο και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς C μέχρι να εμφανίσουν φουσκάλες στη φλούδα και να αρχίσει να μαυρίζει.
    • Τις βγάζουμε σε μπολ και το σκεπάζουμε καλά.
    • Τις αφήνουμε για 10΄ να ιδρώσουν (έτσι ξεφλουδίζονται πολύ εύκολα).
    • Τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε το κοτσάνι, τους σπόρους και τις ίνες τους και τις κόβουμε σε λωρίδες για τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης σαλάτα.
    • Βάζουμε τις πιπεριές σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
    • Ανακατεύουμε και τις σερβίρουμε σαν σαλάτα ή πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

    argiro.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά