Πρόκειται να σας υποδείξουμε ένα λάθος που όλοι κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες. Τι θα γίνει αν ρίξετε μια παγωμένη μπριζόλα σε καuτό ελαιόλαδο;Είτε την προτιμάτε ξεροψημένη είτε ζουμερή, έχουμε τ…
Πρόκειται να σας υποδείξουμε ένα λάθος που όλοι κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες. Τι θα γίνει αν ρίξετε μια παγωμένη μπριζόλα σε καuτό ελαιόλαδο;
Είτε την προτιμάτε ξεροψημένη είτε ζουμερή, έχουμε το μυστικό για να την προετοιμάσετε τέλεια στο σπίτι σας! Ποιο είναι αυτό το μυστικό; ΔΕΝ την ξεπαγώνουμε! Ακόμα δοκιμάστε να αλείψετε την μπριζόλα πριν το ψήσιμο με μαγειρική σόδα, και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα.
Καθώς η μπριζόλα ψήνεται πάνω στη σχάρα την πατάει απαλά με το δάχτυλό του. Το αποτέλεσμα; Τρομερό
Όλοι αγαπάμε τα ψητά! Λόγω του ότι οι μπριζόλες είναι το πρώτο φαγητό που βάζουμε στη σχάρα του μπάρμπεκιου, ήρθε η ώρα να εξετάσουμε το θέμα εξονυχιστικά.
Το παρακάτω βίντεο, εξηγεί τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τσεκάρουμε το ψήσιμο της μπριζόλας.
Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, καταλαβαίνετε αν είναι ψημένη καλά ή μέτρια. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε. Απολαύστε το βίντεο και… καλό ψήσιμο!
Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Βάζει την μπριζόλα στο πιάτο και την αλείφει με σόδα – Μόλις μάθετε το λόγο θα το κάνετε και εσείς… (Video)
Δείτε και αυτά