Είτε νηστεύει κανείς για λόγους πίστης και παράδοσης είτε απλώς θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από το κρέας, τα αυγά, τα τυροκομικά πριν το λουκούλλειο τραπέζι του Πάσχα, η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η ιδανική περίοδος για να αφεθεί στον πλούτο μιας κουζίνας στηριγμένης στα όσπρια, τα λαχανικά και τα θαλασσινά. Ακολουθούν στο ethnos.gr πέντε πιάτα γεμάτα νοστιμιά, που αρέσουν σε νηστεύοντες και μη.
Είτε νηστεύει κανείς για λόγους πίστης και παράδοσης είτε απλώς θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από το κρέας, τα αυγά, τα τυροκομικά πριν το λουκούλλειο τραπέζι του Πάσχα, η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η ιδανική περίοδος για να αφεθεί στον πλούτο μιας κουζίνας στηριγμένης στα όσπρια, τα λαχανικά και τα θαλασσινά.
Ακολουθούν στο ethnos.gr πέντε πιάτα γεμάτα νοστιμιά, που αρέσουν σε νηστεύοντες και μη.
Δείτε και αυτά