Έβαλε το μπέικον στο μπλέντερ μαζί με αυγά – Έφτιαξε τα δικά του μακαρόνια


Κάντε μια πραγματικά πρωτότυπη, γευστική και εύκολη συνταγή με μπέικον και αυγά. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μακαρόνια!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής καθώς και τα υλικά που θα χρ…


Κάντε μια πραγματικά πρωτότυπη, γευστική και εύκολη συνταγή με μπέικον και αυγά. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μακαρόνια!

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής καθώς και τα υλικά που θα χρειαστείτε.

  • Βάζουμε το μπέικον που το έχουμε ψήσει στον φούρνο μέσα στο μπλέντερ.
  • Βάζουμε μπροστά και το κάνουμε μικρά μικρά κομματάκια!
  • Ρίξτε το μείγμα μέσα σε αλεύρι.
  • Χτυπήστε τα αυγά.
  • Ρίξτε τα στο μείγμα με το αλεύρι και το μπέικον.
  • Μετά απο ώρα αφού το έχετε πλάσει σωστά, κάντε το μια μπάλα.
  • Βάλτε την μπάλα μέσα σε ένα ταψί και σφραγίστε το για 45 λεπτά.
  • Μετά απο 45 λεπτά βγάλτε το απο το ταψάκι και κόψτε το όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.
  • Περάστε το απο την μηχανή όπως βλέπετε στην εικόνα.
  • σπιτικά μακαρόνια
  • Φτιάξτε αυτά τα σχήματα…
  • Κόψτε τα μετά σε μέγεθος μακαρονιού..
  • Τα μακαρόνια σας ειναι έτοιμα! Μπορείτε να τα βράσετε με νερό!

Είστε έτοιμοι! Μπορείτε να δείτε ακόμα μια πρωτότυπη συνταγή με μπέικον εδώ, αν σας αρέσει να πειραματίζεστε.

μακαρονάδα

Παίρνει μπέικον, το βάζει μέσα σε ψωμί και το βουτάει σε αυγό – Θα θέλετε να το κάνετε

Η συνταγή αυτή απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του μπέικον και μόλις την διαβάσετε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να την κάνετε.

  • 6 φέτες ψωμί για τοστ
  • 6 φέτες μπέικον
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2 κουταλιές γάλα
  • λίγο αλάτι
  • τυρί λιωμένο (προαιρετικά)
  • Πρώτα αφαιρέστε την κόρα από το ψωμί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολικής, άσπρο κλπ).
  • Αν δεν έχετε πλάστη, με ένα βάζο «απλώστε» κάθε φέτα μέχρι να είναι αρκετά επίπεδη χωρίς να διαλύεται.
  • Τηγανίστε το μπέικον, αλλά όχι πάρα πολύ για να μη «σπάει». Επίσης, κρατήστε το λίπος: θα μας χρειαστεί αργότερα!
  • Βάλτε από μία φέτα μπέικον στο ψωμί που έχετε προετοιμάσει και τυλίξτε.
  • Ανακατέψτε το γάλα, τα αυγά και το αλάτι σε ένα μπολ και στη συνέχεια βουτήξτε κάθε «κουβερτούλα» μέσα για να καλυφθεί με το μείγμα ομοιόμορφα.
  • Στο λάδι που προηγουμένως φτιάξαμε το μπέικον, τηγανίστε κάθε «κουβερτούλα» για 3-4 λεπτά, γυρίζοντάς τες για να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις πλευρές.
  • Αν θέλετε μπορείτε να τα βουτήξετε στο λιωμένο τυρί πριν τα καταβροχθίσετε!

μπέικον με ψωμί

Μπορείτε να δείτε ακόμα εδώ μια συνταγή για μπέικον που είναι ιδιαίτερη και περίεργη είναι αυτή που θα δείτε εδώ, και σίγουρα θα την κάνετε!


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά