Μια πλούσια και θρεπτική μακαρονάδα για τις χειμωνιάτικες μέρες ερχόμαστε να σας προτείνουμε για να μην νομίζετε πως σας ξεχάσαμε. Το Athensmagazine σου έχει την απόλυτη συνταγή, «μακαρονάδα με κολοκύθα και πανσέτα»
ΥλικάΕκτέλεσηΣε ένα ζεστό τηγάνι βάλτε το λάδι και προσθέστε την πανσέτα. Ανακατέψτε λίγο και αφήστε τη να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά.Δείτε επίσης: Υπέροχη συνταγή: Γρήγορη και νόστιμ…
Μια πλούσια και θρεπτική μακαρονάδα για τις χειμωνιάτικες μέρες ερχόμαστε να σας προτείνουμε για να μην νομίζετε πως σας ξεχάσαμε. Το Athensmagazine σου έχει την απόλυτη συνταγή, «μακαρονάδα με κολοκύθα και πανσέτα»
Μακαρονάδα με κολοκύθα και πανσέτα
Υλικά
- 650 γρ. κολοκύθα (σε κομμάτια)
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. πανσέτα (κομμένη σε κύβους)
- 3 μικρά κρεμμυδάκια (εσαλότ) ψιλοκλομμένα
- ½ τσίλι (ψιλοκομμένο)
- 600ml ζωμό λαχανικών (ζεστό)
- 400 γρ. πέννες
Εκτέλεση
Σε ένα ζεστό τηγάνι βάλτε το λάδι και προσθέστε την πανσέτα. Ανακατέψτε λίγο και αφήστε τη να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά.
Δείτε επίσης: Υπέροχη συνταγή: Γρήγορη και νόστιμη τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο
Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε για λίγο ακόμα. Προσθέστε το τσίλι και την κολοκύθα. Ανακατέψτε και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέστε τον ζεστό ζωμό και λίγο δεντρολίβανο και αφήστε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Βράστε τα μακαρόνια και τελειώστε τα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας.
Δείτε και αυτά