Άκης Πετρετζίκης: Κέικ καρύδας


    Υλικά: Για το κέικβούτυρο, ανάλατο, για το γρασάρισμα240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.150 γρ. φρούτα, αποξηραμένα1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1 κ.γ. αλάτι250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική3 κρόκους3 ασπράδια200 γρ. σπιτικ…


    Υλικά: Για το κέικ
    βούτυρο, ανάλατο, για το γρασάρισμα
    240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
    150 γρ. φρούτα, αποξηραμένα
    1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    1 κ.γ. αλάτι
    250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
    3 κρόκους
    3 ασπράδια
    200 γρ. σπιτική μαγιονέζα
    150 γρ. γάλα καρύδας
    1 κ.σ. ξινόγαλο
    2 κ.γ. εκχύλισμα καρύδας
    2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
    200 γρ. ινδοκάρυδο, για το σερβίρισμα
    Για τη μαρέγκα
    6 ασπράδια
    250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
    100 ml νερό

    Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά