Τώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία, οι υποχρεώσεις μαζί με τη δουλειά και τα παιδία τρέχουν. Δεν έχεις χρόνο για να ξοδεύεις στην κουζίνα και στο μαγείρεμα. Υπάρχει λοιπόν μια συνταγή για τυρόπιτα που μικροί και μεγάλοι λατρεύουν , και σίγουρα θέλει ελάχιστο χρόνο για να την ετοιμάσεις. Με την ευκαιρία δείτε μια συνταγή για τυρόπιτα που όλοι λατρέψαμε με το μυστικό της υλικό, το κρεμμύδι.Πηγή: γαστρονό…
Τώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία, οι υποχρεώσεις μαζί με τη δουλειά και τα παιδία τρέχουν. Δεν έχεις χρόνο για να ξοδεύεις στην κουζίνα και στο μαγείρεμα. Υπάρχει λοιπόν μια συνταγή για τυρόπιτα που μικροί και μεγάλοι λατρεύουν , και σίγουρα θέλει ελάχιστο χρόνο για να την ετοιμάσεις. Με την ευκαιρία δείτε μια συνταγή για τυρόπιτα που όλοι λατρέψαμε με το μυστικό της υλικό, το κρεμμύδι.
Υλικά
- 2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
- 1½ φλιτζ. τσαγιού φρέσκο γάλα
- 2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά
- 2 φλιτζ. τσαγιού τυρί φέτα, θρυμματισμένη
- 1 σφηνάκι σόδα (αναψυκτικό)
- 1/2 κουτ. γλυκού βούτυρο φρέσκο αγελαδινό
- πιπέρι

Εκτέλεση
- Για να ετοιμάσουμε την τυρόπιτα στο πι & φι, σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο μικρό και χαμηλό ταψάκι. Το μείγμα δεν πρέπει να ξεπερνά σε ύψος τα 2 – 3 εκ.
- Ψήνουμε την πίτα σε μέτριο φούρνο στους 180° C, για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να ροδοκοκκινίσει.
Πηγή: γαστρονόμος
Δείτε και αυτά