2 μοσχαρίσιες μπριζόλες2 σκ. σκόρδο, σπασμένες3 κλ. δεντρολίβανο2 κλ. θυμάρι2 κ.σ. βούτυροΕλαιόλαδοΑλάτι χοντρόΠιπέριΠατάτες τηγανιτές για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com
2 μοσχαρίσιες μπριζόλες
2 σκ. σκόρδο, σπασμένες
3 κλ. δεντρολίβανο
2 κλ. θυμάρι
2 κ.σ. βούτυρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Πατάτες τηγανιτές για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com
Δείτε και αυτά