Για τα παντεσπάνια:430 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική320 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκουςΞύσμα από 2 πορτοκάλια320 ml ξινόγαλο…
Για τα παντεσπάνια:
430 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
320 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
4 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
320 ml ξινόγαλο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι
½ κ.γ. μαγειρική σόδα
Για τη γέμιση:
250 γρ. σταφίδες σουλτανίνα
8 αποξηραμένα σύκα, χοντροκομμένα
250 ml κονιάκ
Για την επικάλυψη:
660 γρ. ζάχαρη άχνη
230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
90 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά