Υλικά: Για τη ζύμη ζυμαρικών150 γρ. αλεύρι σκληρό, + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό1/2 κ.γ. αλάτι2 αβγάΓια τα τορτελίνι2 κ.σ. ελαιόλαδο4 φρέσκα κρεμμυδάκια250 γρ. σπανάκι150…
Υλικά: Για τη ζύμη ζυμαρικών
150 γρ. αλεύρι σκληρό, + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1/2 κ.γ. αλάτι
2 αβγά
Για τα τορτελίνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
250 γρ. σπανάκι
150 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. πέστο αλά Τζενοβέζε
πιπέρι
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
1 λίτρο νερό
αλάτι
Για τη σάλτσα
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 κ.σ. φύλλα φασκόμηλου
40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
30 γρ. παρμεζάνα, σε flakes
πιπέρι
φύλλα φασκόμηλου
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά