Έκρηξη απόλαυσης: Γλυκό ψυγείου με τρεις στρώσεις σοκολάτας, φράουλας και μπισκότου έτοιμο σε 5′


    Η απόλυτη πρόταση για γλυκό ψυγείου που απευθύνεται σε όλα τα γούστα, αφού μια κουταλιά θα σας κάνει να ερωτευτέιτε την γεύση του. Με τρεις στρώσεις μπισκότου, κρέμας φράουλα και σοκολάτας, αυτό το επιδόρπιο θα σας στείλει στον 7ο ουρανό. Με την ευκαιρία, δείτε το πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με cookies.Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί:Γλυκό ψυγείου με σοκολάτα ή αλλιώς σοκολ…


    Η απόλυτη πρόταση για γλυκό ψυγείου που απευθύνεται σε όλα τα γούστα, αφού μια κουταλιά θα σας κάνει να ερωτευτέιτε την γεύση του. Με τρεις στρώσεις μπισκότου, κρέμας φράουλα και σοκολάτας, αυτό το επιδόρπιο θα σας στείλει στον 7ο ουρανό. Με την ευκαιρία, δείτε το πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με cookies.

    • 180 γρ μπισκότα Oreo.
    • 60 γρ βούτυρο λιωμένο.
    • 350 γρ κατεψυγμένες φράουλες.
    • 80 γραμμάρια ζάχαρη.
    • 30 γραμμάρια καλαμποκιού.
    • 150 ml κρέμα γάλακτος
    • 50 γρ ζάχαρη άχνη.
    • 10 γρ κακάο.

    Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί:

    Έκρηξη νοστιμιάς: Λαχταριστό γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και ζαχαρούχο γάλα στο πιτς φιτίλι

    Γλυκό ψυγείου με σοκολάτα ή αλλιώς σοκολατένιο fudge με ζαχαρούχο γάλα και άλλα 3 υλικά. Εύκολο, γρήγορο και το βασικότερο γευστικό επιδόρπιο ψυγείου με ελάχιστα υλικά. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για γλυκό ψυγείου αλα μπανόφι.

    • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
    • 4 κουβερτούρες (γύρω στα 400 γρ.)
    • 1 κουταλάκι του γλυκού εσάνς βανίλιας
    • λίγο αλάτι

    Έκρηξη νοστιμιάς: Λαχταριστό γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και ζαχαρούχο γάλα στο πιτς φιτίλι

    • Ζεσταίνετε το ζαχαρούχο γάλα σε αντικολλητική κατσαρόλα και προσθέτετε τις κουβερτούρες σε κομματάκια.
    • Ανακατεύετε με σπάτουλα μέχρι να λιώσουν και να ομοιογενοποιηθούν. Αν το γάλα ζεσταθεί στο μεταξύ πολύ, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
    • Προσθέτετε το αλάτι και τη βανίλια, μεταφέρετε το μείγμα σε σκεύος στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, ισιώνετε την επιφάνεια και αφήνετε στο ψυγείο 1 ώρα να σφίξει.
    • Κόβετε σε μικρά, κομμάτια και σερβίρετε σε χαρτινη θήκη για τρούφες.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά