Σκέτο όνειρο: Κορμός σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα στην κατσαρόλα – Έτοιμος σε λίγα λεπτά!


    Κορμός κατσαρόλας – Συνταγή για γλυκό: Επιθυμείτε να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και νόστιμο γλυκό; Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα ασφαλές και επιτυχημένο αποτέλεσμα.– 1 ζαχαρούχο γάλα– 600 γραμμάρια νερό– 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή– 8 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ– 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα– 250 γραμμάρια …


    Κορμός κατσαρόλας – Συνταγή για γλυκό: Επιθυμείτε να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και νόστιμο γλυκό; Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα ασφαλές και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

    Υλικά συνταγής

    – 1 ζαχαρούχο γάλα
    – 600 γραμμάρια νερό
    – 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή
    – 8 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
    – 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
    – 250 γραμμάρια βούτυρο
    – 1 πακέτο Πτι – Μπερ

    Σκέτο όνειρο: Κορμός σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα στην κατσαρόλα - Έτοιμος σε λίγα λεπτά!

    Εκτέλεση συνταγής

    – Αρχικά, πρέπει να βρείτε, το μαγειρικό σκεύος, που θα χρησιμοποιήσετε. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεται μια μεγάλη κατσαρόλα.
    – Στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα, που επιλέξαμε ως μαγειρικό σκεύος, όλα τα υλικά μας. Προσοχή! Πρέπει να βάλετε όλα τα υλικά σας, εκτός από τα μπισκότα.
    – Προσπαθούμε να ανακατέψουμε το περιεχόμενο από την κατσαρόλα έως ότου πήξει, η κρέμα. Η διαδικασία πραγματοποιείται, με την κατσαρόλα, να βρίσκεται στη φωτιά.
    – Ακολούθως, βγάζουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα σε αυτή, τα σπασμένα Πτι – Μπερ.
    – Στο τέλος της διαδικασίας θα πρέπει να επιλέξουμε, μεταξύ δύο σκευών. Πρέπει, είτε να διαλέξουμε μια φόρμα, είτε ένα μικρό ταψί.
    – Τοποθετούμε το μείγμα από την κατσαρόλα στο μαγειρικό σκεύος, που επιλέξαμε.
    – Βάζουμε το γλυκό μας για να παγώσει.
    – Όταν παγώσει, αρκεί να το κόψουμε και να το σερβίρουμε.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά