Απόλαυσε τις γιορτές χωρίς καούρες και φουσκώματα!


    Τα Χριστούγεννα είναι προς των πυλών μαζί με τους διατροφικούς πειρασμούς που τα συνοδεύουν. Τι είναι αυτό όμως που πρέπει να προσeξεις για να αποφύγεις τυχόν πεπτικές ενοχλήσεις, που θα σου χαλάσουν τη γιορτινή διάθεση;Η απάντηση σε αυτό βρίσκεται στην πέψη, που ειδικά αυτή την περίοδο, πρέπει να είναι στα καλύτερά της μια και όλοι δυσκολευόμαστε να αντισταθούμε σε λαχταριστές λιχουδιές! Σύμμαχός…

    ... σου σε αυτό θα γίνει ένα ειδικό συμπλήρωμα πεπτικών ενζύμων όπως το Ultimate Digestive Enzyme της Flora, που μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή θα μειώσει τα συμπτώματα δυσπεψίας όπως: αέρια και φούσκωμα, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να απορροφήσεις περισσότερα θρεπτικά συστατικά. ...

    Τα Χριστούγεννα είναι προς των πυλών μαζί με τους διατροφικούς πειρασμούς που τα συνοδεύουν. Τι είναι αυτό όμως που πρέπει να προσeξεις για να αποφύγεις τυχόν πεπτικές ενοχλήσεις, που θα σου χαλάσουν τη γιορτινή διάθεση;

    Η απάντηση σε αυτό βρίσκεται στην πέψη, που ειδικά αυτή την περίοδο, πρέπει να είναι στα καλύτερά της μια και όλοι δυσκολευόμαστε να αντισταθούμε σε λαχταριστές λιχουδιές! Σύμμαχός σου σε αυτό θα γίνει ένα ειδικό συμπλήρωμα πεπτικών ενζύμων όπως το Ultimate Digestive Enzyme της Flora, που μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή θα μειώσει τα συμπτώματα δυσπεψίας όπως: αέρια και φούσκωμα, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να απορροφήσεις περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

    Λίγα λόγια για την πέψη…

    Το να έχεις μια πραγματικά υγιή πέψη δεν σημαίνει απλώς να ολοκληρώνεις ένα γεύμα χωρίς να νιώθεις ότι το στομάχι σου καίγεται ή τριπλασιάστηκε. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που περιλαμβάνει μια σωστή πέψη από απλώς τη μηχανική κίνηση της τροφής μέσω του πεπτικού σωλήνα. Μόνο όταν η τροφή διασπάται σωστά-με τη βοήθεια των πεπτικών ενζύμων- το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει πραγματικά τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για ενέργεια, ανάπτυξη και επισκευή των κυττάρων.

    Τα οφέλη των πεπτικών ενζύμων

    Τα πεπτικά ένζυμα σε μορφή συμπληρώματος μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να διασπάσει την τροφή, να αυξήσει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και να μειώσει τα ενοχλητικά συμπτώματα της δυσπεψίας.

    Πότε τα πεπτικά ένζυμα είναι ανεπαρκή;

    Μερικά από τα πρώτα σημάδια ότι τα πεπτικά σου ένζυμα μπορεί να μην είναι επαρκή λόγω κακής διατροφής ή άλλων παραγόντων είναι τα παρακάτω:

    • Αέρια.
    • Φούσκωμα.
    • Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.
    • Κράμπες.
    • Ακανόνιστες κινήσεις του εντέρου.
    • Άπεπτη τροφή στα κόπρανα.

    Τι πρέπει να κάνεις!

    Λίγο πριν από κάθε γεύμα ενίσχυσε τη διατροφή σου με ένα ειδικό συμπλήρωμα πεπτικών ενζύμων, που θα επιταχύνει τον χρόνο και την ποιότητα της πέψης, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να απορροφήσεις περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Για ένα βαρύ γεύμα, πάρε μια επιπλέον κάψουλα στη μέση του γεύματος. Ακόμη μπορείς να ανοίξεις την κάψουλα και να πασπαλίσεις το περιεχόμενό της πάνω στο φαγητό σου.

    Γνώρισε το Ultimate Digestive Enzyme

    Πρόκειται για μια εξειδικευμένη φόρμουλα 7 ενεργών ένζυμων που βοηθούν την σωστή πέψη.
    Η μοναδική του σύνθεση:

    • Διαθέτει ένα ισχυρό, πλήρες φάσμα 7 ενεργών ένζυμων από 100% φυτικές πηγές, που συμπληρώνουν τα φυσικά ένζυμα, τα οποία χάνονται κατά το μαγείρεμα.
    • Περιλαμβάνει ένζυμα που διασπούν αποτελεσματικά πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, ίνες, άμυλο, λακτόζη και σύνθετα σάκχαρα.
    • Βοηθά στη μείωση των γαστρεντερικών συμπτωμάτων, που συνδέονται με ατελή πέψη (αέρια, φουσκώματα, όξινες αναγωγές, ρεψίματα, δυσκοιλιότητα ή διάρροια).
    • Συμβάλλει στη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από την τροφή, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση των επιπέδων ενέργειας.
    • Έχει εγγυημένη δραστικότητα που εκφράζεται με μονάδες FCC.
    • Δεν περιέχει γλουτένη, είναι μη γενετικά τροποποιημένο, ενώ είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.

    Info:

    Θα το βρεις στα Φαρμακεία και στο www.medmelon.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά