Πέτρος Τατσόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Συνεχίζει στη μονάδα ανάνηψης!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου. Συνεχίζει στην μονάδα ανάνηψης μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε.Ολοένα και μεγαλύτερη «διαδρομή» διανύει σε σταθερή κατάσταση μέσα στ…


Loading...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου. Συνεχίζει στην μονάδα ανάνηψης μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Ολοένα και μεγαλύτερη «διαδρομή» διανύει σε σταθερή κατάσταση μέσα στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου ο Πέτρος Τατσόπουλος, «διαδρομή» που με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως τον οδηγεί αργά και προσεκτικά εκτός Μονάδας.

Διανύοντας το τρίτο 24ωρο από την ολοκλήρωση της κρίσιμης καρδιοχειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής για την αποκατάσταση οξέος διαχωρισμού ανιούσης αορτής, βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης αλλά και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, όπως επισήμαναν οι θεράποντες ιατροί στο τελευταίο -χθεσινό- ανακοινωθέν.

Η εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε, μετά την αποσωλήνωσή του, θεωρείται συνήθης «παρενέργεια» της νοσηλείας σε Μονάδα, ιδίως έπειτα από σοβαρές επεμβάσεις και μηχανική υποστήριξη.

Το ενδεχόμενο της αιμορραγίας, όπως και εκείνο της ανακοπής, αμφότερα απειλητικά για την πορεία της υγείας του, απομακρύνονται όσο περνούν οι ημέρες από την κρίσιμη επέμβαση και όσο σταθεροποιείται ο οργανισμός του ασθενή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...