Fish cakes από τον Γιώργο Τσούλη


ΥΛΙΚΑΥλικά για τα fishcakes:450 γρ. Φιλέτο σολομού, χωρίς δέρμα και κόκκαλο420 γρ. Πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια1 Μέτριο αυγόΞύσμα και χυμό από 1 lime2 κ.σ. Μαϊντανό, ψιλοκομμένο1 κ.σ….


Loading...


ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα fishcakes:
450 γρ. Φιλέτο σολομού, χωρίς δέρμα και κόκκαλο
420 γρ. Πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
1 Μέτριο αυγό
Ξύσμα και χυμό από 1 lime
2 κ.σ. Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
60 γρ. Φρυγανιά, τριμμένη
1 κ.γ. Μαγιονέζα
Αλάτι
Πιπέρι

Για την tartar sauce:
200 γρ. Μαγιονέζα
3 κ.σ. Κάπαρη
3 κ.σ. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
Μισό μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
Χυμό από μισό lime
Αλάτι
Πιπέρι

Δες την υπόλοιπο συνταγή στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...