Πίειτε ρόφημα με μέλι, κουρκουμά και λεμόνι – Το σώμα σας θα αλλάξει αμέσως!


Θέλετε να χάσετε εύκολα και γρήγορα κιλά; Σας έχουμε το ρόφημα που συμβάλλει σε αυτό και τα αποτελέσματα είναι τρομερά και όχι μόνο όσον αφορά το αδυνάτισμα.
Κουρκουμάς με λεμόνι
Ο κουρκουμάς βοηθά …

...στη διάσπαση του λίπους και ρυθμίζει το μεταβολισμό του σώματος.Για να κάνουμε αποτοξίνωση του οργανισμού μας υπάρχουν πολλοί τρόποι ένας από όλους είναι και ο χυμός του λεμονιού με τον κουρκουμά η αποτοξίνωση η οποία είναι μιά από τις πιό ιδανικές και αποτελεσματικές αποτοξινωτικές...

Θέλετε να χάσετε εύκολα και γρήγορα κιλά; Σας έχουμε το ρόφημα που συμβάλλει σε αυτό και τα αποτελέσματα είναι τρομερά και όχι μόνο όσον αφορά το αδυνάτισμα.

Κουρκουμάς με λεμόνι

Ο κουρκουμάς βοηθά στη διάσπαση του λίπους και ρυθμίζει το μεταβολισμό του σώματος.
Για να κάνουμε αποτοξίνωση του οργανισμού μας υπάρχουν πολλοί τρόποι ένας από όλους είναι και ο χυμός του λεμονιού με τον κουρκουμά η αποτοξίνωση η οποία είναι μιά από τις πιό ιδανικές και αποτελεσματικές αποτοξινωτικές κούρες που μπορούμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας.

Τι θα χρειαστούμε:

  • το χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
  • μιά κουταλιά της σούπας μέλι
  • μισό κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά και
  • ένα φλιτζάνι καθαρό νερό σε θερμοκρασία δωματίου -περίπου 500 ml

Για να ετοιμάσουμε το ρόφημά ο τρόπος είναι πολύ απλός απλά ρίχνουμε μέσα στο νερό όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά και πίνουμε το ρόφημά μας το πρωί.

Το ρόφημα αυτό είναι ότι πολύτιμο μπορούμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας για να ξεκινήσει με πλήρη ενέργεια και ευχάριστα την ημέρα. Δοκιμάστε ακόμα μια “βόμβα” υγείας με κουρκουμά και μέλι, που βοηθάει στην καταπολέμηση των μικροβίων, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Ρίχνει σε ένα ποτήρι μια ασπιρίνη, μέλι και λεμόνι – Το ρόφημα αυτό θα σας σώσει τη ζωή!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το βασανιστικό αίσθημα του hangover. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ένας τυπικός πονοκέφαλος που περνάει άμεσα με ένα παυσίπονο αλλά ένα πραγματικό μαρτύριο που διαρκεί ώρες.

Το Athensmagazine είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα την επόμενη φορά που θα το παρακάνετε με το αλκοόλ. Θα χρειαστείτε μόνο μια ασπιρίνη, ένα κουταλάκι μέλι, δυο φέτες λεμόνι και νερό.

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτήρι και πιείτε το ρόφημα. Η ασπιρίνη θα απορροφηθεί κατευθείαν από το λεμόνι κάτι το οποίο θα γίνει και αντίστοιχα στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να δράσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το μέλι αποδεικνύεται σωτήριο μιας και ο οργανισμός αποζητά κάτι γλυκό για να απορροφήσει τα γαστρικά υγρά από το στομάχι.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι:

Το λεμόνι ωστόσο μπορεί να φανεί θαυματουργό και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι μαγικό συμβαίνει αν ανακατέψεις αλεύρι με λεμόνι.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά