Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα – Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! (video)


Έθαψε μια μπανάνα μαζί με ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!
Όταν αγαπάς τα φυτά πρέπει και να τα προσέχεις και να τα φροντίζεις και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί απλά το πότισμα. Τα φ…

...υτά κατά καιρούς χρειάζονται και λίπασμα και τι καλύτερο και οικονομικότερο από μια φυσική λύση. Και δεν αναφερόμαστε απλά στα φυσικά προϊόντα αλλά σε ένα λίπασμα που θα φτιάξετε μόνοι σας και το Athensmagazine.gr θα σας δείξει πόσο απλό είναι! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως υπάρχει...

Έθαψε μια μπανάνα μαζί με ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Όταν αγαπάς τα φυτά πρέπει και να τα προσέχεις και να τα φροντίζεις και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί απλά το πότισμα. Τα φυτά κατά καιρούς χρειάζονται και λίπασμα και τι καλύτερο και οικονομικότερο από μια φυσική λύση.

Και δεν αναφερόμαστε απλά στα φυσικά προϊόντα αλλά σε ένα λίπασμα που θα φτιάξετε μόνοι σας και το Athensmagazine.gr θα σας δείξει πόσο απλό είναι! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως υπάρχει ένα ακόμη μυστικό για τις ντοματίες σας, για να αυξήσουν και το ύψος αλλά και την παραγωγικότητά τους.

Θα χρειάστείτε μόνο ένα αυγό και μια μπανάνα. Αφού σκάψετε μια τρύπα, βάλτε μια μη αποφλοιωμένη μπανάνα και ένα αυγό στο κάτω μέρος, γεμίστε την τρύπα με χώμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε τους σπόρους ή το φυτό στην κορυφή.

Και τώρα, περιμένετε! Καθώς το αυγό και η μπανάνα αποσυντίθενται, θα απελευθερώσουν τις θρεπτικές τους ουσίες στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφηθούν από το φυτό!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί!

Λιώνει μια μπανάνα και βάζει μέλι – Το αποτέλεσμα; Θα σώσει πολλούς

Πήρε μια μπανάνα την έλιωσε και έβαλε μέλι…και σώθηκε από τον βήχα!

O βήχας είναι η ακούσια ή εκούσια πράξη που καθαρίζει τον λαιμό και την αναπνευστική οδό από φλέγμα, ξένα σωματίδια, μικρόβια και υγρά και συνήθως είναι το αποτέλεσμα ιών.

Ο οξύς βήχας μπορεί να προκληθεί από ένα κρύωμα, μία γρίπη, βρογχίτιδα, πνευμονία ή λαρυγγίτιδα. Από την άλλη, ο χρόνιος βήχας μπορεί να προκληθεί από το κάπνισμα, το άσθμα, τη νόσο GERD ή την χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Ωστόσο, κάποια από τα καλύτερα φάρμακα αδυνατούν να ανακουφίσουν από τον έντονο βήχα ή χρειάζονται πολύ χρόνο. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο που θα σας βοηθήσει γρήγορα με τον βήχα:

undefined

Συστατικά:

  • 2 ώριμες οργανικές μπανάνες
  • 2 κ.σ ωμό οργανικό μέλι
  • 400ml νερό

Οδηγίες:

Βράστε το νερό, ξεφλουδίστε τις μπανάνες και λιώστε τις σε ένα μεγάλο μπολ με μία ξύλινη κουτάλα. Μετά, ρίξτε από πάνω το νερό και περιμένετε το μείγμα να κρυώσει. Μετά, ρίξτε και το μέλι και ανακατέψτε καλά.

Χρήση: Θα πρέπει να ζεστάνετε το μείγμα λίγο πριν την χρήση. Να το καταναλώνετε 4 φορές τη μέρα. Εκτός από το να μειώνει το βήχα, αυξάνει και τα επίπεδα σεροτονίνης και θα σας βοηθήσει με την αϋπνία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά